Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Dare Dance around the world

Startdatum:14 september 2020 Eindddatum:12 juli 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Dans
Aantal lessen:30 Duur:1 uur en 30 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Natalia Rojkova
Lesgeld:€ 242,00 Termijnen: 7x € 34,57
Code:2009-1.1
Gegeven op: maandag 18:30 - 20:00
 
Inschrijven « Overzicht

Dance around the world

Hou je van dansen? Wil je verschillende stijlen dansen leren, zoals salsa, hiphop, musical en oriëntaalse dansvormen? Schrijf je dan in voor deze cursus. 

Dit gaan we doen

Op een ongedwongen manier, onder leiding van de  zeer ervaren docente Natalia Rojkova , worden choreografieën en dansmoves aangeleerd met als doel : onderdeel uitmaken van een spetterende dansshow  aan het eind van het seizoen. Plezier in dansen en gezamenlijk bouwen aan een mooi eindresultaat staan hierbij centraal. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.
  • De pauzeruimte in ons gebouw aan het Klooster is voorlopig gesloten. Voor de deelnemers wordt in de lesruimte gratis koffie, thee en water klaargezet.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.