Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Tekenen en Schilderen basis (maandagmiddag)

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur
Lesgeld:€ 135,00 Termijnen: 2x € 67,50
 
 
 
« Overzicht Riët Stegehuis » Riët Stegehuis » Riët Stegehuis »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
28 november 2022 Cultuurkust Harderwijk maandag 13:00 - 15:00Inschrijven...
Docent: Riët Stegehuis
13 februari 2023 Cultuurkust Harderwijk maandag 13:00 - 15:00Inschrijven...
Docent: Riët Stegehuis
8 mei 2023 Cultuurkust Harderwijk maandag 13:00 - 15:00Inschrijven...
Docent: Riët Stegehuis
 

Zelf tekenen en schilderen is geweldig. Je leert beter te kijken naar de wereld om je heen. De kleur en ritmiek van de natuur, de lichtval op een gebouw, in- en uitzoomen, grote en kleine dingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere kunstenaar werkt met zijn eigen techniek en materiaal, je ontdekt in deze cursus welk materiaal en welke techniek bij je past. Dit bouw je verder uit.

Dit gaan we doen

Bij deze cursus ligt het accent op de verschillende benaderingen van beeldend werken. Je experimenteert met teken-, schilder- en andere materialen. Ook leer je diverse technieken, en technieken met elkaar te combineren. De onderwerpen kunnen heel divers zijn: wat spreekt je aan? Dieren, landschap, stilleven, of een portret? Het werk van een schilder? Er is inspiratiemateriaal aanwezig, ook kun je zelf foto’s of voorwerpen mee nemen.

Materialen

Voor deze cursus kun je gebruikmaken van de basismaterialen van Cultuurkust. Wel raden we je aan in overleg met de docent na een aantal lessen je eigen penselen en materiaal aan te schaffen. Aanvullende materialen die je wilt gebruiken kun je zelf meenemen óf aanschaffen bij Cultuurkust.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.