Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Aquarelleren

Startdatum:12 januari 2021 Eindddatum: 6 april 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Beeldend
Aantal lessen:12 Duur:2 uur en 30 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Riët Stegehuis
Lesgeld:€ 244,00 Termijnen: 4x € 61,00
Code:3103-2.2
Gegeven op: dinsdag 09:30 - 12:00
 
Inschrijven « Overzicht

Aquarelleren 

Wil je graag leren aquarel-schilderen? Schrijf je dan in voor deze cursus! 

Dit gaan we doen 

Met gerichte oefeningen en opdrachten ontdek je de eigenzinnige kwaliteiten van aquarel. De onderwerpkeuze varieert. Je inspiratie haal je uit een centraal thema, uit voorbeelden uit de beeldende kunst en uit het werk van je medecursisten. Ook stimuleert de docent je om een eigen werkwijze te ontwikkelen. Tijdens de lessen is volop aandacht voor kleuren mengen en voor compositie. 

Materiaalkosten 

Voor de cursus kun je je eigen aquarel-set aanschaffen. De docent geeft advies en zorgt dat je  de eerste lessen geen eigen materiaal hoeft mee te nemen. Aquarelpapier kun je bestellen bij Cultuurkust. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.
  • De pauzeruimte in ons gebouw aan het Klooster is voorlopig gesloten. Voor de deelnemers wordt in de lesruimte gratis koffie, thee en water klaargezet.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.