Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Modern schilderen

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:25 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 258,00 Termijnen: 6x € 43,00
Docent: Stefanie Schipper
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
16 september 2021 Kloosterplein Harderwijk donderdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
 

Modern schilderen 

Houd je van modern schilderen? En wil je graag je eigen schilderstijl ontwikkelen? Meld je dan aan voor deze cursus. Heerlijk om te doen. De geur van verf in het schildersatelier. Een inspirerende plek om ideeën en nieuwe werkwijzen op te doen. En waar je de tijd bijna vergeet. 

 Dit gaan we doen 

In deze cursus leer je beter schilderen met olie- of acrylverf. Naar keuze werk je met andere materialen. Je doet dit samen met andere cursisten die dezelfde interesse hebben en het experiment aan durven gaan. Verschillende beeldende thema's en moderne kunstwerken worden besproken en zijn de inspiratiebron om een eigen schilderstijl te ontwikkelen. Bij elke opdracht staan afwisselend andere beeldelementen centraal, zoals compositie, vorm, kleur, licht, ruimte en beweging. Tijdens de cursus verkennen we het gebied tussen waarneming en abstractie. Je leert vertalingen te maken. En we dagen je uit om andere visies, werkwijzen en technieken te toe te passen. 

Materiaalkosten 

Je kunt gebruikmaken van de basismaterialen van Cultuurkust. We raden je wel aan om je eigen kwasten en kleurenpallet aan te schaffen. Aanvullende materialen die je wilt gebruiken kun je zelf meenemen óf aanschaffen bij Cultuurkust.