Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Vrijdagacademie + vrij atelier

Startdatum:11 september 2020 Eindddatum:26 maart 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Beeldend
Aantal lessen:25 Duur:6 uur en 15 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Aletta Bos
Lesgeld:€ 558,00 Termijnen: 6x € 93,00
Code:3110-5.1
Gegeven op: vrijdag 09:45 - 16:00
 
Inschrijven « Overzicht

Vrijdagacademie: cursus schilderen voor ervaren schilders 

Elke vrijdag werken aan een zelfgekozen onderwerp. Dát is de Vrijdagacademie van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken. 

Dit gaan we doen 

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto's of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt zij het proces en de resultaten. Met als doel om de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen. 

Vrij atelier 

De docent zal 12 lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus 15 dagen waar je als cursist zelfstandig vrij aan de opdracht kan werken. De docent is het najaar 2016 aanwezig op 16 september, 7 oktober, 4 november , 18 november en 16 december. De data van het vrij atelier voorjaar 2017 worden in de loop van het cursusseizoen in overleg met de cursusgroep bepaald. 

Materiaalkosten 

Je kunt de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen. Maar je kunt ze ook met behulp van een materialenkaart aanschaffen bij Cultuurkust.