Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Vrijdagacademie (dag)

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:25 Duur: 6 uur en 15 minuten
Lesgeld:€ 585,00 Termijnen: 6x € 97,50
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
23 september 2022 Cultuurkust Harderwijk vrijdag 09:45 - 16:00Inschrijven...
Docent: Frank Oude Weernink
 

Elke vrijdag werken aan een zelfgekozen onderwerp: dát is de Vrijdagacademie van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken. 

Dit ga je doen 

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto's of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt zij het proces en de resultaten. Met als doel om de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen. 

"Wat ik probeer is mensen constant anders te laten kijken naar het (creatieve) proces waar ze zich in bevinden en in dat proces andere keuzes te laten maken dan ze vanuit zichzelf gewend zijn. Mensen leren om risico te nemen binnen hun proces." Docent Frank Oude Weernink

Vrij atelier 

De docent zal om de week de lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus dagen waar je als cursist zelfstandig vrij aan de opdracht kan werken. Dat kan bij ons of thuis. 

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de materialen kaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt ook de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.