Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Kunst en Co 8-11 jr A

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:25 Duur: 1 uur en 15 minuten
Lesgeld:€ 295,00 Termijnen: 6x € 49,17
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
16 september 2022 Cultuurkust Harderwijk vrijdag 16:00 - 17:15Inschrijven...
Docent: Kim den Dulk
 

Ben je graag creatief bezig en hou je van tekenen, schilderen en knutselen? Houdt je van afwisseling en wil je er graag achter komen welke techniek het beste bij jou past? Kom dan naar Kunst & Co! Geen les is hetzelfde en het is elke keer is het weer een verrassing wat je gaat doen. 

Dit ga je doen

Tijdens Kuns & Co gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met verschillende technieken en materialen: potlood, krijt, karton, klei en nog veel meer. Je gaat kijken naar kunstwerken van vroeger en nu en hoe de kunstenaars deze hebben gemaakt. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag.

Je leert hoe je alles wat er in je hoofd zit tot uitvoer kan brengen door een brede kennis aan materiaal, techniek en inhoud, want samen kunst maken is belangrijk! 

Naast dat we aandacht schenken aan techniek en materiaal wordt er ook gekeken naar het sociale aspect: Hoe geef je feedback en hoe ontvang je deze en wat doe je ermee? Je werkt in deze cursus niet alleen maar aan je eigen werk, maar je gaat af en toe ook samen in duo’s of als groep aan de slag. Want alleen kom je een heel eind, maar samen komen we verder.

"Mijn specialisme is illustratie en vormgeving. Ik ben gek op het verzinnen van personages en het vertellen van verhalen met beeld. Ik hou ervan om met mijn handen te creëren en nieuwe werken te maken. Of dit nu met klei, verf, foto's of potloden is." Docent Kim den Dulk

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.