Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Young Art 13-17 jr

Leeftijd:Jongeren
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur
Lesgeld:€ 195,00 Termijnen: 3x € 65,00
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
30 september 2022 Cultuurkust Harderwijk vrijdag 19:30 - 21:30Inschrijven...
Docent: meerdere docenten
 

Eén keer in de maand bied Cultuurkust een verdiepende les aan voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar. Deze worden gegeven door verschillende (gast)docenten die naast docent ook een eigen ontwerppraktijk hebben. Ervaring en passie ontmoeten elkaar in de lessen en je gaat naar huis met een portie nieuwe inspiratie.

Deze lessen zijn geschikt voor jongeren die meer verdieping willen naast een cursus die ze al volgen of meer willen weten van een bepaalde techniek, maar bijvoorbeeld niet een complete cursus willen of kunnen volgen. Deze lessen zijn ook geschikt voor als je je aan het oriënteren bent op een vervolg opleiding op het MBO of kunstacademie, maar nog niet goed weet welke richting je op wilt gaan.

Tijdens de lessen zijn er materialen aanwezig, maar een eigen schetsboek meenemen is altijd aan te raden.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.