Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Kunst en Co 12+

Leeftijd:Jongeren
Aantal lessen:25 Duur: 1 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 295,00 Termijnen: 6x € 49,17
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
16 september 2022 Cultuurkust Harderwijk vrijdag 19:30 - 21:00Inschrijven...
Docent: Kim den Dulk
 

Ben je graag creatief bezig en hou je van schilderen, tekenen en ruimtelijk werken? Houdt je van afwisseling en wil je er graag achter komen welke techniek het beste bij jou past? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Kunst & Co.

Dit ga je doen

In de lessen behandelen we verschillende technieken en materialen en gaan we op onderzoek uit wat het beste bij jou past. Je leert te werken naar aanleiding van een opdracht, thema, kunststroming/kunstenaar of vanuit een eigen invalshoek. Je leert hoe je alles wat er in je hoofd zit tot uitvoer kan brengen door een brede kennis aan materiaal, techniek en inhoud, want samen kunst maken is belangrijk! 

Tijdens de lessen wordt er niet enkel aandacht besteed aan techniek en materiaal, maar ook aan het kijken naar het werk van anderen en dat van jezelf. Je leert feedback te geven en deze ook te ontvangen. Je werkt niet enkel aan je eigen projecten, maar werkt ook samen aan grotere gezamenlijke opdrachten. Alleen kom je een heel eind, maar samen komen we verder.

"Mijn specialisme is illustratie en vormgeving. Ik ben gek op het verzinnen van personages en het vertellen van verhalen met beeld. Ik hou ervan om met mijn handen te creëren en nieuwe werken te maken. Of dit nu met klei, verf, foto's of potloden is." Docent Kim den Dulk

Deze cursus is een goede basis om later door te stromen naar één van de andere cursussen voor jongeren. Of tegelijkertijd te combineren met een andere cursus.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.