Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Chinees en Japans schilderen

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:15 Duur: 2 uur
Lesgeld:€ 275,00 Termijnen: 3x € 91,67
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
1 februari 2023 Cultuurkust Harderwijk woensdag 09:45 - 11:45Inschrijven...
Docent: Ruomei Tan
 

De kunstzinnige vorm van het klassieke Zen-schilderen, poëtische kalligrafie tot het hedendaagse moderne kunst uit China, Japan en Korea is fascinerend om te beoefenen.

Dit gaan we doen

Deze speciale cursus is bedoeld voor wie een nieuwe uitdaging en vrije inspiratie zoekt in de brede schilderkunst van Oost – Azië, zoals China, Japan, Korea enz. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners en ook gevorderden. De werkwijze is gebaseerd op eigen vrije ontwikkeling en wordt begeleid door docent Ruomei Tan.

Materialen

De genoemde cursusprijs is exclusief materiaalkosten. Voor deze cursus zijn o.a. een werkboek, rijstpapier, speciale kwasten en verf nodig. Deze kunt u zelf meenemen of tijdens de les via de docent aanschaffen. Kosten; €77,- per set.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.