Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Urban sketching

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur
Lesgeld:€ 175,00 Termijnen: 2x € 87,50
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
10 september 2022 Cultuurkust Harderwijk zaterdag 10:30 - 12:30Inschrijven...
Docent: Chantal Geelhoed
1 april 2023 Cultuurkust Harderwijk zaterdag 10:30 - 12:30Inschrijven...
Docent: Chantal Geelhoed
 

De Vischmarkt, de haven, Smeepoortbrink: plekken genoeg om rustig te tekenen. Niet alleen de stad, de huizen en straten maar ook de mensen, de fietsen, het water. Kijk met tekenaarsogen naar jouw stad.

Dit gaan we doen

Elke les gaan we op pad om op buiten of binnen locaties in Harderwijk te gaan schetsen en tekenen. Leer uitsneden te maken, keuzes te maken uit de veelheid van motieven. Wat wil je op je papier en wat laat je weg? Durf snel te schetsen, en teken zonder naar het papier te kijken: “Volg met je hand wat je ogen zien.”

"Ik vind het ontzettend mooi als ik iemand iets nieuws kan leren waardoor diegene zich verder kan ontwikkelen en ze zichzelf op een positieve manier kunnen verbazen door hun eigen kunnen." Docent Merlijn van Bijsterveld

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.