Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Edelsmeden en sieraden maken di.

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:16 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 350,00 Termijnen: 4x € 87,50
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
27 september 2022 Cultuurkust Harderwijk dinsdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
Docent: Robean Visschers
 

Wil je graag leren hoe je sieraden en objecten maakt? Tijdens deze korte cursus maak je nader kennis met de diverse edelmetalen en met de ambachtelijke technieken van het goud- en zilversmeden.

Dit ga je doen 

Je experimenteert met vormen en met materialen zoals zilver, alpaca, koper, messing, kunststof, textiel en steen. En natuurlijk kun je jouw eigen ideeën en materialen inbrengen. Je krijgt individuele begeleiding bij het uitwerken van je idee tot de technische uitvoering. Met als resultaat: een uniek sieraad of object. De cursus is voor zowel beginners als gevorderden. 

"Liefde voor het ambacht en uiteraard de sieraden die je zelf gaat maken en daarna trots gaat dragen of gedragen gaan worden door wie dan ook. Dat hoop ik cursisten mee te geven." Docent Robean Visschers

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de Materiaalkaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt ook de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen. Het gemiddelde bedrag dat een deelnemer per cursusseizoen uitgeeft aan koper, messing en zilver ligt rond de € 50,- 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.