Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Keramiek 6-12 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:15 Duur: 1 uur en 45 minuten
Lesgeld:€ 210,00 Termijnen: 3x € 70,00
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
25 januari 2023 Cultuurkust Harderwijk woensdag 15:00 - 16:45Inschrijven...
Docent: Nina Woltman
 

Lekker met je handen in de klei en leren hoe je beelden maakt, K(L)EI LEUK! Zoals een dier boetseren. In deze cursus ga je spelen met klei, met verbeelding en soms met verhalen.

Dit ga je doen

We gaan werken in verschillende thema’s. Er wordt bijvoorbeeld een dierentuintje gevormd, we maken onze eigen Pokey bowl, en we gaan “De nacht” boetseren. Dit alles gaan we uiteindelijk met zijn allen exposeren. We leren een vormpje gieten uit gips, klei vormen met de hand, een glazuurtje aanbrengen en tekenen op klei. Samen creëren we een verhaal! Laagdrempelig, gezelligheid en iets tofs voor bij papa & mama op de schoorsteen of voor op je eigen nachtkastje. De kids cursus is incl materialen

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.