Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Keramiek (ochtend)

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:15 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 330,00 Termijnen: 2x € 165,00
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
13 september 2022 Cultuurkust Harderwijk dinsdag 09:00 - 11:30Inschrijven...
Docent: Nina Woltman
24 januari 2023 Cultuurkust Harderwijk dinsdag 09:00 - 11:30Inschrijven...
Docent: Nina Woltman
 

Wil jij graag leren boetseren? Een realistisch portret of experimenteren met vormen, het kan allemaal. In deze cursus werken we vanuit een open concept naar een bijzonder eindwerk. Het experiment staat tijdens deze cursus centraal, maar het begint bij de basis.

Dit ga je doen

Tijdens deze cursus gaan we de basisprincipes van keramiek leren kennen. Het boetseren, het biscuit stoken en uiteindelijk het glazuren. Met glazuur alleen al zijn er oneindig veel mogelijkheden. Daarnaast geef ik ook de optie om met bladmetaal/goud te leren werken. Iedereen is vrij om te experimenteren met de materialen die worden aangeboden en eventueel extra door jou aangeschaft kunnen worden.

"Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat de cursist zich vrij voelt en resultaten mag behalen waarvan hij/zij dit nooit had gedacht dat dit in hem/haar zit." Docent Nina Woltman

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de materialen kaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt ook de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.