Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Beeldhouwen / Ruimtelijke vormgeving

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:10 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 200,00 Termijnen: 3x € 66,67
Docent: Igor Pietrowitsch
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
27 januari 2022 Kloosterplein Harderwijk donderdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
 

Beeldhouwen / Plastische vormgeving

Wat nou als je een idee echt 3D kan maken, of als je geen idee hebt toch in stappen ruimtelijk gaat werken wat bij jou hoort? Ben je out of the box in materiaal gebruik, of op zoek naar een wat meer ambachtelijke wijze van werken?

Dit gaan we doen 

Laat je inspireren in de cursus en ervaar hoe je van ‘niets’ naar ‘iets’  een spannende weg inslaat. Het bewerken van materiaal en gebruik van gereedschap gaan hand in hand. Je wordt begeleidt in je keuzes op de manier die bij je past en leert je beeldentaal in wat ontstaat te zien en beschrijven. De docent helpt je dmv een opdracht als dat helpend is om je inspiratie aan te boren. Ben je iemand die daar al ideeën over hebt, is dat ook prima. Je wordt hierin begeleidt in het individuele proces om als resultaat je eigen werk te creëren. Er zijn diverse materialen aanwezig zoals steen, klei, gips, was en wat nog niet meer.

Materiaalkosten 

De cursus is exclusief materiaalkosten. Gereedschappen zijn aanwezig bij Cultuurkust. De materialen voor uw werk dien je zelf aan te schaffen. Dit kan ook via materialenkaart van Cultuurkust.