Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Beeldhouwen / Ruimtelijke vormgeving

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:25 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 510,00 Termijnen: 6x € 85,00
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
29 september 2022 Cultuurkust Harderwijk donderdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
Docent: Igor Pietrowitsch
 

Wat nou als je een idee echt 3D kan maken. Of, als je geen idee hebt, toch in stappen ruimtelijk gaat werken. Laat je inspireren in deze cursus en ervaar hoe je van ‘niets’ naar ‘iets’ kunt gaan. Het bewerken van materiaal en gebruik van gereedschap gaan hand in hand.

Dit ga je doen 

Je wordt begeleidt in je keuzes op de manier die bij je past. De docent helpt je door middel van een opdracht als dat helpend is om je inspiratie aan te boren. Ben je iemand die daar al ideeën over hebt, is dat ook prima. Je wordt hierin begeleidt in het individuele proces om als resultaat je eigen werk te creëren. Je kunt met diverse materialen aan de slag zoals steen, klei, gips, was en wat nog niet meer.

"Ik hou ervan om samen met elkaar er achter te komen wanneer er iets niet klopt in het maken van je sculptuur. De kunst is dit bespreekbaar te maken, zonder persoonlijk op te vatten. Met als doel verder te komen en van je beeld te maken wat het moet worden. Dit proces is boeiend en bewaak ik zorgzaam" Docent Igor Pietrowitsch

Materialen

Je kunt de materialen aanschaffen via de materialen kaart van Cultuurkust. Meer informatie daarover vind je hier. Maar je kunt ook de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.