Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Fotografie: Met de camera op pad

Startdatum:12 mei 2021 Eindddatum:30 juni 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Fotografie
Aantal lessen:8 Duur:2 uur en 30 minuten
Locatie:Oude Stadhuis Docent: Cornelia Nauta
Lesgeld:€ 163,00 Termijnen: 3x € 54,33
Code:4106-3.1
Gegeven op: woensdag 19:00 - 21:30
 
Inschrijven « Overzicht

Fotografie:  Met de camera op pad - leren in de praktijk

Goed fotograferen leer je door veel te doen. Na een korte instructie gaan we op pad.

Tijdens de wandeling komen we veel verschillende situaties en onderwerpen tegen. De docente geeft elke keer uitleg wat je voor instellingen of wat voor standpunt je zou kunnen innemen voor een goede foto.

De locaties zijn afwisselend, zowel natuur als een stedelijk landschap. Een terrein met industrieel erfgoed of een wijk met architectonische hoogstandjes. Het kan zijn dat er niet afgesproken wordt in Harderwijk maar op de locatie zelf in verband met de reistijd.

De cursus is geschikt voor degenen die wat meer ervaring willen opdoen, bv het uittesten van meerdere lenzen. Of voor degenen die zonder de gebruiksaanwijzing te lezen toch de techniek van de camera willen ontdekken zonder thuis opdrachten te doen.

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.