Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Digitale camera basis

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 163,00 Termijnen: 3x € 54,33
Docent: Cornelia Nauta
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
6 oktober 2021 Kloosterplein Harderwijk woensdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
2 februari 2022 Kloosterplein Harderwijk woensdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
 

Fotografie basis: omgaan met je digitale camera

Voor veel mensen is het bestuderen van de gebruiksaanwijzing van een camera een hele opgave. Een fotografiecursus kan je helpen om de werking van je camera te begrijpen.

Dit gaan we doen

In de basiscursus maak je kennis met de belichtingsdriehoek ISO, diafragma en sluitertijd en welke creatieve effecten je kunt laten ontstaan in je foto als je de fototechniek van je camera leert beheersen. Begrippen worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en oefeningen in de les.  Daarnaast maak je kennis met compositie en kleurgebruik in een foto. Wat maakt een foto een goede foto en hoe kunnen we een foto verbeteren ? Elke week krijg je een opdracht mee naar huis.

De cursus is geschikt voor mensen die een camera bezitten die handmatig ingesteld kan worden en die niet langer de automatische stand van de camera willen gebruiken.

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening. Twijfel je of je camera geschikt is voor deze cursus, neem dan contact op met de docent.