Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Digitale camera vervolg

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 163,00 Termijnen: 3x € 54,33
Docent: Cornelia Nauta
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
7 oktober 2021 Kloosterplein Harderwijk donderdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
 

Digitale camera vervolg: verdieping en eigen stijl

Deze vervolgcursus voor degenen die al wat basiskennis hebben maar zich nog meer willen ontwikkelen in het fotograferen qua techniek en inhoud.

Dit gaan we doen

In de eerste lessen wordt de belichtingsdriehoek nog een keer kort herhaald. Daarna gaan we de wat verfijndere functie’s van de camera ontdekken die wat dieper verscholen zitten in het menu van de camera en die gebruikt worden voor speciale situaties, bv bracketing, HDR, flitssynchronisatie op het tweede gordijn, scherpstellen in beweging, en nog veel meer. De variatie aan onderwerpen is divers : architectuur, zwart-wit fotografie, portret, natuur, sport. We kijken veel naar voorbeelden van bekende fotografen. Elke techniek wordt gekoppeld aan een opdracht die eerst geoefend wordt in de lessen. Voor deze cursus is het belangrijk dat je de volledige gebruiksaanwijzing van je camera tot je beschikking hebt, uitgeprint of gedownload, zodat je in de les bepaalde functies van je camera kunt opzoeken.

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening en een statief.