Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Fotografie verdieping

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 170,00 Termijnen: 2x € 85,00
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
12 januari 2023 Cultuurkust Harderwijk donderdag 19:30 - 22:00Inschrijven...
Docent: Cornelia Nauta
 

Je hebt plezier in fotograferen en wilt nog mooiere foto’s kunnen maken? Heb je de basiskennis van fotografie, maar wil je graag meer verdiepen? Dan is deze cursus iets voor jou. Deze verdiepingscursus fotografie is voor mensen die zich graag meer willen ontwikkelen in het fotograferen qua techniek en inhoud. Bij deze cursus draait het om creativiteit en het ontwikkelen van een eigen stijl.

Dit ga je doen

Bij deze verdiepingscursus gaan je verder bouwen vanuit de basis en werken je aan een eigen stijl. Hoe zet je de techniek naar je hand? Hoe vang je het licht in een foto? Wat zijn originele composities? 

De variatie aan onderwerpen zijn divers: architectuur, zwart-wit fotografie, portret, sport of macrofotografie. We kijken veel naar voorbeelden van bekende fotografen. Je leert om beter te kijken en creatiever te denken. Daarnaast leer je om de techniek van je camera beter in te zetten voor de foto die je voor ogen hebt. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die een basiscursus fotografie hebben gevolgd bij Cultuurkust of elders. 

"Fotograferen heeft een doel: overbrengen van een emotie. Het is voor een groot deel communicatie. Een foto kan een verhaal vertellen, je aanzetten tot nadenken, je ontroeren, je schokken. Een goede foto is een beeld, geen kiekje. Geen vluchtig iets, maar een beeld dat je kan inspireren voor lange tijd." Docent Cornelia Nauta

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening en een statief. Twijfel je of je camera geschikt is voor deze cursus, neem dan contact met ons op. 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.