Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Schrijfatelier gevorderden

Leeftijd:Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 182,00 Termijnen: 6x € 30,33
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
17 februari 2022 Kloosterplein Harderwijk donderdag 19:15 - 21:45Inschrijven...
Docent: Gerard van Emmerik
 

Schrijfatelier, creatief schrijven voor de gevorderde cursist 

Tweewekelijks 

Deze tweewekelijkse cursus beslaat 8 donderdagavonden. Iedere deelnemer werkt aan een project van langere adem, bijvoorbeeld een roman, een novelle, een verhalenbundel of een reeks autobiografische herinneringen. 

Dit gaan we doen 

Elke bijeenkomst begint met een theoretisch deel, zoals: de ontwikkeling van een idee, het opzetten van een verhaaldecor, de opbouw en spanningsboog van een tekst, het uitbeelden van personages en het schrijven van suggestieve dialogen. En natuurlijk lees en bespreek je elkaars werk. 

Na elke bijeenkomst krijg je een individuele huiswerkopdracht, die in het teken staat van je project. 

Word je nerveus van het idee te moeten werken aan een lang project? Geen paniek, je kunt je ook richten op kortere teksten. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.