Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Schrijfatelier gevorderden

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:12 Duur: 2 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 290,00 Termijnen: 3x € 96,67
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
22 september 2022 Cultuurkust Harderwijk donderdag 19:00 - 21:30Inschrijven...
Docent: Gerard van Emmerik
 

Schrijven begint vaak met een idee, vraag, iets dat je hebt gehoord of bij je opkomt, foto die je ziet of een krantenkop die je leest. Maar wat doe je met die inspiratie? Hoe haal je uit je materiaal wat erin zit? Hoe vind je een goede invalshoek? Ontdek in deze cursus wat je in petto hebt!

Dit ga je doen 

In deze tweewekelijkse cursus leer je o.a. de ontwikkeling van een idee, het opzetten van een verhaaldecor, de opbouw en spanningsboog van een tekst en het uitbeelden van personages. Ook lees en bespreek je elkaars werk, elkaars teksten lezen kan inspirerend zijn.

Je werkt aan een project van langere adem, bijvoorbeeld een roman, een novelle, een verhalenbundel of een reeks autobiografische herinneringen. Word je nerveus van het idee te moeten werken aan een lang project? Geen paniek, je kunt je ook richten op kortere teksten. 

Na elke bijeenkomst krijg je een individuele huiswerkopdracht, die in het teken staat van je project. 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.