Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Poezie: Gedichten schrijven voor beginners

Startdatum: 7 januari 2021 Eindddatum:11 februari 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Schrijven/Literatuur
Aantal lessen:6 Duur:3 uur
Locatie:Oude Stadhuis Docent: Co Woudsma
Lesgeld:€ 149,00 Termijnen: 2x € 74,50
Code:5006-1.1
Gegeven op: donderdag 13:00 - 16:00
 
Inschrijven « Overzicht

Gedichten schrijven voor beginners

Kun je dichten leren? Je kunt in elk geval béter leren dichten.

In de cursus ‘Dichten voor beginners’ krijg je speelse opdrachten en praktische tips. Je leert kritisch naar je eigen werk te kijken. Ter inspiratie lees je gedichten uit het verleden en het heden. Ook wordt aandacht besteed aan ‘technische’ aspecten als beeldend schrijven, beeldspraak, stijlfiguren, klankkleur (waaronder rijm) en ritme (waaronder metrum). Cursusleider is de ervaren dichter en docent Co Woudsma.

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.