Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Spoken Word/Woord Kunst (dichten, spoken word, rap)

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:8 Duur: 2 uur
Lesgeld:€ 170,00 Termijnen: 2x € 85,00
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
28 september 2022 Cultuurkust Harderwijk woensdag 19:00 - 21:00Inschrijven...
Docent: Meerdere docenten
 

Presentator en dichter Tim Hofman, schrijfster Rupi Kaur en rapper Typhoon. Drie totaal verschillende artiesten, maar één ding hebben ze gemeen. Ze spelen met de diverse aspecten van taal om een uniek kunstwerk van woorden te maken; Woordkunst.

De grenzen van Spoken word, Vrije vers, Rap en Proza overschrijvend word je in deze cursus uitgedaagd om je eigen schrijfstijl te ontdekken of te verbeteren. Word jij het nieuwe talent?

Wat ga je doen?

Tijdens deze cursus leer je de basistechnieken om te kunnen experimenteren met taal. Zo gaan we op zoek naar de perfecte synoniem of vergelijking, wordt er kennis gemaakt met de vele vormen van binnen- en eindrijm, onderzoeken we de kracht van ritme en sleutelen we aan de overtuigendste performance.

Dit doen we gedurende acht sessies door middel van praktische voorbeelden, heldere opdrachten, persoonlijke coaching sessies en door veel te schrijven. Het belangrijkste in deze acht weken is dat jouw eigen werk centraal staat! De cursus sluiten we vervolgens af met een podium performance in je eigen unieke stijl.

Wie gaan je helpen?

Deze cursus wordt verzorgt door dichter & Spoken word artist Timo Verbeek en docent & rapper Diksen Soering. Timo is sinds 2022 Stadsdichter van Harderwijk en is met zijn gemixte stijl te vinden op diverse festivals. Naast rapper en ervaren docent is Diksen labeleigenaar en artiestenmanager.