Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Musical 12+

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:30 Duur: 1 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 338,00 Termijnen: 8x € 42,25
Docent: Stephanie Bisschops
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
15 september 2021 Kloosterplein Harderwijk woensdag 16:30 - 18:00Inschrijven...
 

Houd je van musical? En zie je jezelf al stralen op het toneel? En heb je al minstens al een half jaar ervaring met musicalles? Schrijf  je in voor onze Musical-vervolgklas! Je leert meer over toneel, zingen en dansen. Hoe verzin je een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? Hoe zing je op het podium als een musicalartiest? En hoe maak je een danschoreografie? 

Dit gaan we doen 

In deze cursus ga je verder met alles wat er bij musical komt kijken. In de ene les leer je toneelspelen, in de andere les zing je allerlei liedjes en leer je meer over zang en stemvorming. En je leert om te swingen op het podium. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien ontwikkel je podiumgevoel, lef en fantasie! Aan het eind van de cursus in het voorjaar werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden. 

Een cursusjaar is nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus. De docenten adviseren hierin.