Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Theaterklas 8-10 jr Harderwijk

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:30 Duur: 1 uur en 15 minuten
Lesgeld:€ 340,00 Termijnen: 8x € 42,50
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
13 september 2022 Cultuurkust Harderwijk dinsdag 16:00 - 17:15Inschrijven...
Docent: Marije de Haan
 

Wil je graag het toneel op, als een echte acteur? In de theaterlessen leer je alles wat te maken heeft met toneelspelen en theatermaken. Hoe verzin je zelf een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? En wat voor kostuum past daarbij? 

Dit ga je doen 

Theaterles 8-10 jaar is een gevarieerde cursus waarin de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit centraal staan. Aan bod komen podiumpresentatie, expressie en verhalen bedenken. Je leert samenwerken en samenspelen met andere kinderen. Ook leer je improviseren. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

"Ik vind het leuk om te zien hoe mijn deelnemers een ontwikkeling doormaken. Een kind dat voor het eerst een scène speelt zonder te lachen, een volwassene die voor het eerst écht haar stem durft te verheffen, een jongere die voor het eerst op de vloer staat zonder bezig te zijn met het oordeel van anderen, maar erop vertrouwt dat hij interessant genoeg is om plaats in te nemen op het podium. Die momenten maken het lesgeven voor mij leuk." Docent Leander Zimmerman

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.