Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Toneel en Musical basis 7-10 jr Nunspeet

Startdatum:18 september 2020 Eindddatum:28 mei 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Theater
Aantal lessen:28 Duur:1 uur en 15 minuten
Locatie:Veluvine Nunspeet Docent: Lieke Kniest
Lesgeld:€ 284,00 Termijnen: 8x € 35,50
Code:6015-5.1a
Gegeven op: vrijdag 16:00 - 17:15
 
Inschrijven « Overzicht

Toneel en musical (basis) voor kinderen tussen 7-10 jaar 

Houd je van toneel en musical? En zie je jezelf al stralen op het toneel? Schrijf je in voor onze toneel en musical klas 1! Je leert alles over toneel, zingen en dansen. Hoe verzin je een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? Hoe zing je op het podium als een musicalartiest? En hoe maak je een danschoreografie? 

Dit gaan we doen 

In deze cursus maak je kennis met alles wat er bij musical komt kijken. In de ene les leer je toneelspelen, in de andere les zing je allerlei liedjes en leer je meer over zang en stemvorming. En je leert om te swingen op het podium. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien ontwikkel je podiumgevoel, lef en fantasie! Aan het eind van de cursus in het voorjaar werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden. 

Een cursusjaar is nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus . De docenten adviseren hierin. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.