Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Theater/Musical 6-10 jr Nunspeet

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:30 Duur: 1 uur en 15 minuten
Lesgeld:€ 299,00 Termijnen: 8x € 37,38
Docent: Lieke Kniest
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
17 september 2021 Veluvine Nunspeet vrijdag 15:45 - 17:00Inschrijven...
 

Theater/Musical 6-9 jaar 

Houd je van theater en musical? En zie je jezelf al stralen op het toneel? Schrijf je in voor onze theater en musical klas! Je leert alles over toneel, zingen en dansen. Hoe verzin je een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? Hoe zing je op het podium als een musicalartiest? En hoe maak je een danschoreografie? 

Dit gaan we doen 

In deze cursus maak je kennis met alles wat er bij theater en musical komt kijken. In de ene les leer je toneelspelen, in de andere les zing je allerlei liedjes en leer je meer over zang en stemvorming. En je leert om te swingen op het podium. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien ontwikkel je podiumgevoel, lef en fantasie! Aan het eind van de cursus in het voorjaar werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden. 

Een cursusjaar is nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus . De docenten adviseren hierin.