Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Musicaltheaterklas 10-12 jr Nunspeet

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:30 Duur: 1 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 385,00 Termijnen: 8x € 48,13
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
16 september 2022 Veluvine Nunspeet vrijdag 15:30 - 17:00Inschrijven...
Docent: Meerdere docenten
 

Houd je van theater en musical? En zie je jezelf al stralen op het toneel? Schrijf je in voor onze Musical & Theater klas! Je leert alles over toneel, zingen en dansen. Hoe verzin je een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? Hoe zing je op het podium als een musicalartiest? En hoe maak je een danschoreografie? 

Dit ga je doen 

In deze cursus maak je kennis met alles wat er bij theater en musical komt kijken. In de ene les leer je toneelspelen, in de andere les zing je allerlei liedjes en leer je meer over zang en stemvorming. En je leert om te swingen op het podium. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien ontwikkel je podiumgevoel, lef en fantasie! Aan het eind van de cursus in het voorjaar werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden. 

"In de lessen die ik geef vind ik het belangrijk dat er een fijne sfeer is waarin iedereen zich op zijn gemakt voelt. Door middel van deze fijne sfeer vind ik het heerlijk om het aanwezige talent in elk individu aan te spreken en te vergroten, te verdiepen en te verruimen!" Docent Lieke Kniest

Een cursusjaar is nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus. De docenten kunnen hierin adviseren. 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.