Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

KOM het Atelier 21+

Startdatum:15 oktober 2020 Eindddatum:27 mei 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Beeldend
Aantal lessen:25 Duur:1 uur en 30 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Tim Smit
Lesgeld:€ 260,00 Termijnen: 5x € 52,00
Code:7002-4.1
Gegeven op: donderdag 19:00 - 20:30
 
Inschrijven « Overzicht

KOM het Atelier: schilderen voor mensen met een verstandelijke beperking 

Heb je een verstandelijke beperking? Of ken je iemand met een verstandelijke beperking die houdt van kunst. Kom dan tekenen en schilderen bij Cultuurkust! Bij ons kun jij je talenten ontwikkelen. Zodat je beter wordt in schilderen. 

Dit gaan we doen 

Onze kunst atelier heet KOM. Dat staat voor: Kunst Ontmoeten Meedoen. Tijdens de KOM-cursus ga je lekker creatief aan de slag, samen met andere mensen met een verstandelijke beperking. De cursus is heel gezellig, want je ontmoet allerlei nieuwe mensen. En je krijgt les van echte kunstdocenten, zo leert bij ons ook heel veel. We gaan vooral veel tekenen en schilderen, maar er zijn soms ook lessen dans en toneel. Dan mag jij zelf kiezen wat je wilt doen. Aan het eind van de cursus doe je mee met een echte expositie. Iedereen kan jouw schilderwerk dus bewonderen! 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.