Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Atelier UNIEK 21+

Leeftijd:Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:25 Duur: 1 uur en 30 minuten
Lesgeld:€ 265,00 Termijnen: 4x € 66,25
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
22 september 2022 Cultuurkust Harderwijk donderdag 19:00 - 20:30Inschrijven...
Docent: Meerdere docenten
 

Atelier UNIEK is voor jongeren en volwassenen die graag creatief bezig zijn en een licht verstandelijke beperking hebben. In het atelier bij Cultuurkust kun zij hun talenten ontwikkelen!

Dit gaan we doen 

Tijdens de cursus ga je lekker creatief aan de slag, samen met andere mensen met een verstandelijke beperking. De cursus is heel gezellig, want je ontmoet allerlei nieuwe mensen. En je krijgt les van echte kunstdocenten, zo leer je bij ons ook heel veel. Er is van alles mogelijk. Natuurlijk kun je tekenen en schilderen, maar je kunt ook met andere materialen aan de slag, zoals mooie stoffen of breigaren of misschien wil je wel iets maken van klei! We kijken naar jou en wat jij leuk vindt om te leren. Zo kunnen er soms ook lessen dans en toneel zijn, je mag dan zelf kiezen wat je gaat doen. Wat voor kunstenaar wil jij zijn? Aan het eind van de cursus doe je mee met een expositie, waar iedereen jouw kunstwerken kan komen bekijken!

Kennismaken en Meedoen 

Voorafgaand aan de lessen vindt telefonisch met ouders/verzorgers een gesprek plaats om te weten wat de mogelijkheden, interesses en mogelijke aandachtspunten zijn van een leerling. In de eerste lessen is een overdracht mogelijk, ouders/begeleiders zijn van harte welkom om gratis bij de lessen aanwezig te zijn.

We snappen heel goed dat je graag eerst even wilt kijken of Atelier UNIEK iets voor je is. Laat wel vooraf aan ons weten dat je komt. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles of mail ons: administratie@cultuurkust.nl.