Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Summerschool Theater-Musical 8-12 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:1 Duur: 22 uur
Lesgeld:€ 200,00 Termijnen: 1
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
11 juli 2022 Cultuurkust Harderwijk maandag 10:30 - 14:30
dinsdag 10:30 - 14:30
woensdag 10:30 - 14:30
donderdag 10:30 - 14:30
vrijdag 10:30 - 16:30
Inschrijven...
Docent: Meerdere docenten
 

Houd je van zingen, dansen en acteren? Lijkt het je leuk om in vijf dagen je eigen musical te maken? Schrijf je dan nu in voor de Summerschool Theater-Musical! Met een zangdocent, een dansdocent en een theaterdocent werk je vijf dagen aan een spetterende musical.

Ratjetoe

Deze Summerschool volgen we een beproefd recept. De ingrediënten zijn: een snufje samenspel, een eetlepel plezier en een halve ons dans en muziek. Het resultaat: een smaakvolle musical, die overkookt van plezier. In Ratjetoe krijg je een kijkje in de keuken. Pas op dat je je niet brandt!

Dus: ben jij klaar om te schitteren op het toneel en vind je het leuk om samen met andere kinderen in korte tijd een voorstelling te maken? Dan is dit echt iets voor jou! 

Dit gaan we doen

Samen met andere kinderen maak je een spannende en spetterende musical. Je verzint je eigen personage, maakt teksten op liedjes en verzint een dans. Ook maken we samen het decor. Elke dag is er een smakelijke lunch en ook tussendoor is er allerlei lekkers.Op de laatste dag speel je een voorstelling voor familie en vrienden in onze theaterzaal.

Docenten: Lieke Kniest, Iris Luytjes en Anne van den Beuken