Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Vrij Atelier Beeldhouwen

Startdatum:17 september 2018 Aantal lessen:15
Discipline:Ruimtelijk en Design Dag:maandag
Leeftijd:21 - 99 jaar Startijd:10:00
Docent(en):vrij atelier vrij atelier Eindtijd:22:00
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 90,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:1x € 90
code:RD103
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Vrij werken in het beeldhouwatelier, speciaal voor de gevorderde beeldhouwer.

Naast lessen onder begeleiding van een docent kan het heel prettig zijn alle ruimte te hebben om verder te werken aan een beeld. Het is een arbeidsintensief en tijdrovend proces om van materiaal tot een resultaat te komen. Vrij werken kan goed bij u passen als u bekend bent met ons atelier en gebruik van gereedschappen.

Dagdeel en Strippenkaart

Het tijdstip van werken gaat in overleg met de cursuscoördinator. U ontvangt van ons een 15 werken strippenkaart die u per data toegang geeft tot de werkplaats. Eén strip geld voor 2.5 uur. Een dag overslaan behoort dus ook tot de mogelijkheden. De knipkaart blijft onbeperkt geldig. Houd rekening met de openingstijden en vakantierooster van Cultuurkust. Tussen april en september kan alleen in overleg worden gewerkt.

Interesse? Neem contact op met cursussen@cultuurkust.nl

Materialen

Indien u gebruik wenst te maken van onze materialen zoals klei of steen, dan dient u aan onze bar een materiaalkaart aanschaffen. Gebruik van onze keramiekoven kost 15,- (voor volledig gebruik van ruimte, prijs naar ratio), betaling hiervan geschied ook via de materiaalkaart.