Festivals

donkere dagen festival

18 januari 2020

Locatie: Vischmarkt, Harderwijk

Kaartverkoop start december 2019!

Zaterdag 18 januari 2020 is het weer zover....... dan is het Donkere Dagen Festival er om je op te warmen!

Kom in de gezellige huiskamers rondom de Vischmarkt genieten van de mooiste, fijnste en grappigste optredens. Deze avond vol pop, jazz, klassiek, theater, cabaret en poëzie laat je de Blue Monday snel vergeten.

Like onze facebook www.facebook.com/donkeredagenfestival voor de meest actuele informatie.

Vanaf december zijn tickets te bestellen via www.donkeredagen-festival.nl

BOOM in' Putten

13 juli 2019

Centrum Putten

Op zaterdag 13 juli is het van 14:00 – 17:00 uur weer feest in het centrum van het dorp. Het hele gezin is welkom voor een middag vol optredens en activiteiten. Kom ontdekken bij de Burgemeester van Buiten, timmer je eigen Rabobankje of ga op de foto met Koning Bos. Dit jaar komt Hakim optreden, bekend van sesamstraat.

Sinds 2016 organiseren de VVV Putten en Cultuurkust met hulp van de WCP het evenement BOOM IN´ Putten. Andere jaren startte het feest met een festival in de bossen van Putten, met kampvuurtjes, optredens en lekker eten. Helaas bleek dat onderdeel niet meer haalbaar voor de organisatie, waardoor alle aandacht is komen te liggen op de zaterdagmiddag en op kinderen.

De hele middag is er van alles te doen en beleven. Kindcentrum Putten is traditiegetrouw aanwezig, de burgemeester van buiten leert jou kampvuurtjes maken in een blikje, bij de Rabobank kan je timmeren. Je kan muziek maken, kijken naar straattheater en naar de gratis voorstelling van Hakim.

Hakim Traïdia

Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater‐ en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Op zaterdag 13 juli, van 14.00 – 17.00 uur, is er een gratis familieprogramma in het centrum van Putten.

BOOM IN’ Putten is een initiatief van VVV Putten en Cultuurkust i.s.m. WCP.