Muziek

Muziekportal

 • Individuele lessen -

  Zin in individuele muziekles? Kijk op onze Muziekportal voor een gekwalificeerde docent bij jou in de buurt! Je kan zoeken op instrument, genre en plaats. (Tarieven staan vermeld). De docenten geven lessen o.a. in gitaar, piano, dwarsfluit, viool, saxofoon, klarinet, harp, cello, hobo, percussie en zang. Een docent gevonden die bij je past? Neem rechtstreeks contact met hem/haar op en ga van start!

Muziekexamens

 • Muziekexamens -

  Twee keer per jaar organiseren wij theorie- en praktijkexamens op niveau A t/m D.

  Het eerstvolgende theorie examen is op 7 juni 2019.
  - A-niveau 17.00 uur,
  - B-niveau 18.00 uur,
  - C-niveau 19.00 uur
  - D-niveau 20.30 uur


  Voor liefhebbers worden voorafgaand aan het theorie examen 'theorie boost' lessen georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op vrijdagavond 17 en 24 mei 2019 en worden gegeven door Magda Jonkers. Lestijden boostlessen zijn dezelfde als de hiervoor genoemde examentijden. 


  De praktijkexamens zijn gepland op zaterdag 29 juni 2019. Kandidaten kunnen over de gehele dag geplaatst worden.

  De muziekexamens zijn gratis voor leerlingen die via Cultuurkust lessen volgen bij een muziekvereniging in de regio. De kosten voor theorie- en praktijk examen zijn in het lesgeld inbegrepen.

  Voor overige deelnemers van andere verenigingen geldt: Theorie examen € 20,- (incl. boost) Praktijk examen € 27,50

  Locatie Theorie examens: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens blazers: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens slagwerk: Kulturhus, Nachtegaalweg 2h, Elspeet

Muziekverenigingen

Facebook