Muziek

Muziekcursussen

 • Muziekcursussen -

  Bij Cultuurkust kan je in Harderwijk, Elspeet, Nunspeet en Ermelo groepslessen volgen; van Dreumes en Peuter Muziek, tot Algemene Muzikale Vorming en Kinderorkesten.

Muziekverenigingen

Muziekexamens

 • Muziekexamens -

  Twee keer per jaar organiseren wij theorie- en praktijkexamens op niveau A t/m D.

  De theorie examens staan gepland op woensdag 9 december 2020 en woensdag 16 juni 2021.
  - A-niveau 17.00 uur,
  - B-niveau 18.00 uur,
  - C-niveau 19.00 uur
  - D-niveau 20.00 uur


  Deelnemers aan het theorie examen kunnen zich online voorbereiden via Muziekexamenplein. Leerlingen die via Cultuurkust les volgen krijgen de inloggegevens via hun docent.  

  Het theorie examen wordt digitaal afgenomen binnen Cultuurkust.

  De praktijkexamens zijn gepland op zaterdag 19 december 2020 en 3 juli 2021. Kandidaten kunnen over de gehele dag geplaatst worden.

  De muziekexamens zijn gratis voor leerlingen die via Cultuurkust lessen volgen bij een muziekvereniging in de regio. De kosten voor theorie- en praktijk examen zijn in het lesgeld inbegrepen.

  Voor overige deelnemers van andere verenigingen geldt: Theorie examen € 20,- (incl. boost) Praktijk examen € 27,50

  Locatie Theorie examens: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens blazers: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens slagwerk: Kulturhus, Nachtegaalweg 2h, Elspeet

Muziekportal

 • Individuele lessen -

  Zin in individuele muziekles? Kijk op onze Muziekportal voor een gekwalificeerde docent bij jou in de buurt! Je kan zoeken op instrument, genre en plaats. (Tarieven staan vermeld). De docenten geven lessen o.a. in gitaar, piano, dwarsfluit, viool, saxofoon, klarinet, harp, cello, hobo, percussie en zang. Een docent gevonden die bij je past? Neem rechtstreeks contact met hem/haar op en ga van start!

Facebook