Muziek

Muziekcursussen

 • Muziekcursussen -

  Bij Cultuurkust kan je in Harderwijk, Elspeet, Nunspeet en Ermelo groepslessen volgen; van Dreumes en Peuter Muziek, tot Algemene Muzikale Vorming en Kinderorkesten.

Muziekverenigingen

Muziekexamens

 • Muziekexamens -

  Twee keer per jaar organiseren wij theorie- en praktijkexamens op niveau A t/m D.

  De theorie examens staan gepland op vrijdag 12 juni 2020 .
  - A-niveau 17.00 uur,
  - B-niveau 18.00 uur,
  - C-niveau 19.00 uur
  - D-niveau 20.00 uur


  Voor liefhebbers worden voorafgaand aan het theorie examen 'theorie boost' lessen georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op vrijdagavond 29 mei 2020 en 5 juni 2020 en worden gegeven door Magda Jonkers. Lestijden boostlessen zijn dezelfde als de hiervoor genoemde examentijden. 


  De praktijkexamens zijn gepland op vrijdag 10 juli 2020 en zaterdag 11 juli 2020. Kandidaten kunnen over de gehele dag geplaatst worden.

  De muziekexamens zijn gratis voor leerlingen die via Cultuurkust lessen volgen bij een muziekvereniging in de regio. De kosten voor theorie- en praktijk examen zijn in het lesgeld inbegrepen.

  Voor overige deelnemers van andere verenigingen geldt: Theorie examen € 20,- (incl. boost) Praktijk examen € 27,50

  Locatie Theorie examens: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens blazers: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens slagwerk: Kulturhus, Nachtegaalweg 2h, Elspeet

Muziekportal

 • Individuele lessen -

  Zin in individuele muziekles? Kijk op onze Muziekportal voor een gekwalificeerde docent bij jou in de buurt! Je kan zoeken op instrument, genre en plaats. (Tarieven staan vermeld). De docenten geven lessen o.a. in gitaar, piano, dwarsfluit, viool, saxofoon, klarinet, harp, cello, hobo, percussie en zang. Een docent gevonden die bij je past? Neem rechtstreeks contact met hem/haar op en ga van start!

Facebook