Muziek

Méér Muziek in de Klas

 • Méér Muziek in de Klas NW-Veluwe -

  Stichting Méér Muziek in de Klas heeft als doel structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland.

  Cultuurkust is aanjager van voor de regio Noordwest Veluwe en brengt mensen uit de gemeenten Elburg, Nunspeet, Elspeet, Harderwijk, Ermelo, en Putten samen om mee te denken over passend muziekonderwijs voor elk kind op de NW-Veluwe.

  Deelnemers zijn mensen uit het onderwijs, muziekverenigingen, cultuuraanbieders, gemeenten, conservatoria en pabo’s.

  www.cultuurkust.nl/muziek/meermuziekindeklas

  Voor meer informatie; Wibrand van Norel , muziek@cultuurkust.nl

Muziekcursussen

 • Muziekcursussen -

  Bij Cultuurkust kan je in Harderwijk, Elspeet, Nunspeet en Ermelo groepslessen volgen; van Dreumes en Peuter Muziek, tot Algemene Muzikale Vorming en Kinderorkesten.

Muziekverenigingen

Muziekexamens

 • Muziekexamens -

  Twee keer per jaar organiseren wij theorie- en praktijkexamens op niveau A t/m D.

  Voor seizoen 2021-2022 staan de theorie examens gepland op woensdag 1 december 2021 en woensdag 15 juni 2022. Deadline voor opgeven: 18 november 2021 en 2 juni 2022.
  - A-niveau 17.00 uur,
  - B-niveau 18.00 uur,
  - C-niveau 19.00 uur
  - D-niveau 20.00 uur

  Deelnemers aan het theorie examen kunnen zich online voorbereiden via Muziekexamenplein. Leerlingen die via Cultuurkust les volgen krijgen de inloggegevens via hun docent. Het theorie examen wordt digitaal afgenomen binnen Cultuurkust.

  De praktijkexamens zijn gepland op zaterdag 18 december 2021 en 2 juli 2022. Kandidaten kunnen over de gehele dag geplaatst worden. Inschrijving sluit 3 weken voor datum.

  De muziekexamens zijn gratis voor leerlingen die via Cultuurkust lessen volgen bij een muziekvereniging in de regio. De kosten voor theorie- en praktijk examen zijn in het lesgeld inbegrepen.

  Voor overige deelnemers van andere verenigingen geldt: Theorie examen € 20,- Praktijk examen € 27,50

  Locatie Theorie examens: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens blazers: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk Locatie Praktijk examens slagwerk: Kulturhus, Nachtegaalweg 2h, Elspeet

Muziekportal

 • Individuele lessen -

  Zin in individuele muziekles? Kijk op onze Muziekportal voor een gekwalificeerde docent bij jou in de buurt! Je kan zoeken op instrument, genre en plaats. (Tarieven staan vermeld). De docenten geven lessen o.a. in gitaar, piano, dwarsfluit, viool, saxofoon, klarinet, harp, cello, hobo, percussie en zang. Een docent gevonden die bij je past? Neem rechtstreeks contact met hem/haar op en ga van start!

Muziek Fabriek Nunspeet

 • Muziek Fabriek Nunspeet -

  De Muziek Fabriek is een nieuw docentencollectief in Nunspeet en Elspeet met zeer ervaren en professionele muziekdocenten. Je krijgt persoonlijk muziekonderwijs in het instrument van je keuze. Daarbij staan plezier, expressie, beleving en onderlinge samenwerking centraal. Elk jaar worden leerlingconcerten georganiseerd waar je aan mee kan doen. 

  Muziek Fabriek Nunspeet/Elspeet is dé plek voor muziekonderwijs, voor jong en oud, voor beginners en (ver)gevorderden!

Facebook