Over ons

Over ons

Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden we voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Daarnaast hebben we een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en de maatschappelijke zorg en organiseren we open podia en festivals. 

Uitgebreide jaarrekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

ANBI-Status

Cultuurkust heeft een culturele ANBI-status wat inhoudt dat u giften aan Cultuurkust kunt aftrekken van de belasting. Op deze manier kunt u onze organisatie op een voordelige manier ondersteunen. Beloning geschiedt conform de CAO KE. Het bestuur is onbezoldigd. Ons fiscaalnummer is: 003316749 Meer informatie over de giftenaftrek ANBI Status vindt u op de website van de belastingdienst www.belastingdienst.nl. U kunt ook contact opnemen met onze financiële administratie via 0341-721021.

Stad als Podium

Cultuurkust is partner van Stad als Podium (SAP); een initiatief van een groep culturele organisaties uit Harderwijk en omgeving. Samen zorgen zij voor een gevarieerde programmering van podiumkunsten en cross-overs met andere kunst-disciplines.

SAP gebruikt letterlijk en figuurlijk de héle stad als podium: theaters, podia, historische en nieuwe gebouwen, straten, pleinen, industrieterreinen, tuinen, vergeten plekken, publieks- en privédomeinen. 

Voor meer informatie over de actuele programmering van Stad als Podium zie www.stadalspodium.nl en op Facebook Stad als Podium Harderwijk