Wall of fame

 

Wissellijst week 23: Godelieve Vrijhof

Circus  -  Godelieve Vrijhof

Compilatie van found objects en scrap material

(Tromgeroffel) Komt dat zien, komt dat zien! In een oude televisie komt met een druk op de knop een circusvoorstelling tot leven. Wie naar Typisch Harderwijk heeft gekeken weet dat Godelieve Vrijhof in haar atelier aan de Smeeportenbrink met oud speelgoed en gevonden voorwerpen hele werelden creëert.

Korte beschouwing

Het werk van Godelieve is uniek. Door middel van verzamelen en spelen creëerde zij een nieuwe wereld in deze televisie. Alle figuren en kleuren zijn zorgvuldig uitgezocht en samen gebracht om een verhaal te vertellen. Het circus thema zorgt bij jong en oud voor een lach op het gezicht, maar brengt ook een gevoel van melancholie met zich mee. Ondanks de beweging blijft de compositie van de voorstelling overeind. Complimenten aan Godelieve. En een aanrader om online de bewegende beelden te bekijken;

 https://youtu.be/YMvZM-l-2uE ‘.

                                                                                    - Tim Smit (docent Beeldend)

Ook mee doen aan de Wall of Fame?

Vul het formulier in en stuur het samen met een foto van je werk op naar communicatie@cultuurkust.nl 

Inzendingen voor de Cultuurkust Wall of Fame worden geplaatst op de speciale Instagrampagina:  Wall of Fame (@cultuurkustwalloffame) • Instagram-foto's en -video's. Daarnaast wordt iedere week een werk gepubliceerd op deze pagina en in de Harderwijker Courant.